Η εταιρεία μας δραστηριοποιείτε πάνω από 10 χρόνια στην ανάπτυξη λογισμικού, με εκατοντάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις και αυτό γιατί δεν είμαστε εταιρεία εντάσεως ΑΦΜ αλλά εντάσεως έργου. Δεν μας ενδιαφέρει η κοινή εμπορική λογική της συνδρομητικής υπηρεσίας με πολλαπλές εγκαταστάσεις και με γνώμων καθαρά την είσπραξη χρημάτων. Μας ενδιαφέρει να πορευτούμε μαζί με τον πελάτη μας, να αναπτύξουμε μαζί την επιχείρηση του και πολλαπλασιάσουμε τον τζίρο του μέσα από την σχεδίαση και ανάπτυξη έξυπνων λογισμικών εφαρμογών που θα κάνουν άρτια την πώληση από την αρχική ζήτηση μέχρι και την τιμολόγηση.

Μας εμπιστεύονται ήδη μεγάλες εταιρείες στον κλάδο τους. Κάθε μια με την διαφορετικότητα της, την καινοτομία της και τις δικές της ανάγκες.

Έπιπλα – Οι καλύτερες τιμές της Ευρώπης‎

Συστήματα ασφαλείας,
Κάμερες, Υπολογιστές, Αναλώσιμα

Η επανάσταση στον φωτισμό LED


Είδη τεχνολογίας, φθηνά, γρήγορα και εύκολα!

Logistic Documents Confidential

NOISIS – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε

Κέντρα αδυνατίσματος – αισθητικής

Zazzoo Event Rentals

Τροχόσπιτα, Αυτοκινούμενα, Είδη εξοχής

 

Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας

 

Private Label, Licensed Shoes and Brands

 

Εξοπλισμός Μαζικής Εστίασης

 

  Τους μισθούς των υπαλλήλων δεν τους πληρώνει ο εργοδότης! Ο εργοδότης κάνει διαχείριση χρημάτων. Τους μισθούς των υπαλλήλων τους πληρώνει ο πελάτης…. ο ευχαριστημένος πελάτης και στην IQ Development τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τον ευχαριστημένο πελάτη.

Εγκαταστάσεις λογισμικού υπάρχουν επίσης σε διάφορες εταιρείες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας, ως βοηθητικά προγράμματα: